Om oss

Varmt välkommen till vår nyrenoverade och välanpassade klinik i Ockelbo. Vi värnar om din integritet och att du som kund i lugn och ro ska få hjälp med det du önskar.

Vår kirurg Eya Le Wartie har 20 års erfarenhet av estetisk kirurgi och har hjälpt många nöjda kunder genom åren. Hon grundade Estetisk Kirurgi i Ockelbo 2003 och har arbetat där som ansvarig plastikkirurg sedan dess.

Hennes öga för estetiskt skapande följer henne även på fritiden då hon gärna sysselsätter sig med diverse konstprojekt. Andra fritidsintressen är ridning med hennes islandshästar och vandring med gårdens lamadjur.

För Eya är det viktigaste att du blir nöjd. Vid en konsultation kommer hon att lyssna på dina önskemål och därefter komma med råd utifrån hennes långa erfarenhet.

Eftersom det är viktigt att du som kund blir nöjd och känner dig trygg i ditt val, uppmuntrar vi en öppen och ärlig kommunikation mellan dig och vår kirurg. Vi värnar om ditt bästa och vill tillmötesgå dina behov i så stor utsträckning som möjligt.

Då ditt bästa är i fokus kommer vi också vara ärliga om vi inte tror oss kunna åstadkomma dina önskade resultat. Du är alltid välkommen att kontakta oss och boka in en konsultation för rådgivning gällande dina behov.

Vi finns om du behöver oss och ser fram emot att kunna hjälpa dig med det du önskar.