Om oss

Varmt välkommen till vår nyrenoverade och välanpassade klinik i Ockelbo. Vi värnar om din integritet och att du som kund i lugn och ro ska få hjälp med det du önskar.

Vår kirurg Eya Le Wartie har 20 års erfarenhet av estetisk kirurgi och har hjälpt många nöjda kunder genom åren. Hon grundade Estetisk Kirurgi i Ockelbo 2003 och har arbetat där som ansvarig plastikkirurg sedan dess.

Hennes öga för estetiskt skapande följer henne även på fritiden då hon gärna sysselsätter sig med diverse konstprojekt. Andra fritidsintressen är ridning med hennes islandshästar och vandring med gårdens lamadjur.

För Eya är det viktigaste att du blir nöjd. Vid en konsultation kommer hon att lyssna på dina önskemål och därefter komma med råd utifrån hennes långa erfarenhet.

Eftersom det är viktigt att du som kund blir nöjd och känner dig trygg i ditt val, uppmuntrar vi en öppen och ärlig kommunikation mellan dig och vår kirurg. Vi värnar om ditt bästa och vill tillmötesgå dina behov i så stor utsträckning som möjligt.

Då ditt bästa är i fokus kommer vi också vara ärliga om vi inte tror oss kunna åstadkomma dina önskade resultat. Du är alltid välkommen att kontakta oss och boka in en konsultation för rådgivning gällande dina behov.

Vi finns om du behöver oss och ser fram emot att kunna hjälpa dig med det du önskar.

Om Dr Eya Le Wartie

Dr Eya Le Wartie (tidigare Eija Olsson) studerade medicin vid Åbo Universitet och blev legitimerad läkare i Finland 1988. Hon påbörjade sin allmänkirurgiska specialistutbildning i Finland och slutförde den på kirurgkliniken vid Gävle sjukhus 1994. Hon har även arbetat på Kvinnokliniken vid Länssjukhuset Karleby i Finland 1988 samt vid Gävle sjukhus 1990. Den plastikkirurgiska specialistutbildningen fick hon vid Universitetssjukhusen i Helsingfors, Tammerfors och Uppsala 1996 – 1998. Under tiden i Helsingfors genomgick hon forskarutbildning och disputerade i Helsingfors i ämnet ”Acute arterial thrombosis in microsurgery – clinical and experimental studies” – avhandlingen fick första pris som den bästa kirurgiska avhandlingen 2001.

Under sin tjänstgöring som plastikkirurg och överläkare vid Länssjukhuset Gävle 1999-2005 arbetade Eya med rekonstruktiv plastikkirurgi, speciellt bröstrekonstruktioner efter operation av bröstcancer. Parallellt med detta arbetade hon även vid Kosmetisk Kirurgi i Falköping med estetiska operationer.

År 2003 grundade hon Estetisk Kirurgi i Ockelbo och har arbetat där som ansvarig plastikkirurg sedan dess. Hon har lång erfarenhet inom bröstkirurgi som bröstimplantat, bröstlyft med implantat, bröstlyft och bröstförminskning. Hon har även god erfarenhet inom operationer efter viktminskning, så som bukplastik, med eller utan fettsugning, lårplastik och överarmsplastik samt så kallad Mommy-makeover som ofta innefattar både bröst- och bukplastik. Operationer i ansiktsområdet som ögonlocksplastik och ansiktslyft är ytterligare ett område som hon har god erfarenhet inom.

Dr Eya Le Wartie deltar årligen i internationella och nationella kongresser och kurser för fortsatt utbildning.

Hon har även arbetat som volontär i U-länder: Kanye Hospital, Kanye, Botswana 1996, Universitetssjukhuset KCMC, Moshi, Tanzania 2013 och Kendu Bay Hospital, Kendu Bay, Kenya 2014.

Eya Le Wartie är medlem i:

• Svensk Plastikkirurgisk Förening
• Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi
• Chirurgi Plastici Fenniae
• ISAPS - International Society of Aesthetic Plastic Surgery.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK